ENCO A/S – EL’s aktiviteter opkøbes af Uggerly Installation

Uggerly Installation har gennem en periode afsøgt mulighederne for at udvide sin eksisterende forretning i Københavnsområdet. Det er derfor med stor tilfredshed, at vi kan offentliggøre, at Uggerly Installation køber aktiviteterne i ENCO-EL af Stig Weberg og øvrige aktionærer med virkning fra årsskiftet.


I forvejen havde Uggerly en velfungerende forretning i Glostrup området med ca. 25 ansatte. Med opkøbet integreres disse medarbejdere i ENCO-EL under ledelse af Regionsdirektør Stig Weberg og Afdelingschef Martin Østergaard.


Administrerende direktør i Uggerly Installation, Henrik Uggerly udtaler: “Med opkøbet af ENCO-ELs aktiviteter og sammenflytningen på deres lokation på Erhvervsvej i Glostrup har vi skabt en betydeligt stærkere position for Uggerly i hele Københavnsområdet. Der er flere oplagte synergier, interessante forretningsmuligheder og generelt et godt match mellem Uggerly og ENCO-EL, der nu tæller mere end 100 medarbejdere i København. Det glæder mig også rigtigt meget, at den nuværende ledelse i ENCO-EL, Stig Weberg og Martin Østergaard forsætter som daglig ledelse for de samlede aktiviteter i København og fremover også indgår i Uggerlys ledergruppe som medejere“.


Stig Weberg ser frem til sin nye rolle som Regionsdirektør i en væsentligt større, landsdækkende virksomhed. “Der har fra starten af vores dialog været en god kemi med ejerne Henrik og Jens Uggerly, og jeg ser mange spændende muligheder for den videre udvikling, ligesom det landsdækkende perspektiv giver vores kunder flere og bedre muligheder” udtaler Stig Weberg-Petersen. “ENCO-EL har nogle utrolig dygtige og loyale medarbejdere, som har betjent vores store faste kundekreds igennem mange år. Det vil vi forsætte med,- nu bare med flere medarbejdere og nye kompetencer som bliver tilført fra Uggerly”, tilføjer han.


“Jeg synes vi har lagt en god plan for hvordan vi skaber mest mulig værdi for alle interessenter med dette opkøb, -ikke mindst vores kunder”, siger Henrik Uggerly.
“Siden min bror og jeg overtog virksomheden for snart 30 år siden, er vi vokset støt og roligt til nu at være mere end 400 medarbejdere og en betydelig landsdækkende aktør indenfor EL & VVS tekniske installationer.
Til gengæld vil der ikke blive ændret på grundstenene i virksomheden. Vi vil fortsat have kunderne i fokus og går ikke på kompromis når det gælder om at være ansvarlige og levere godt håndværk og faglig ekspertise”
slutter Henrik Uggerly.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få opdateringer fra Enco-EL

Del dette opslag

Læs andre nyheder her:

Nyheder

ENCO A/S – EL udvider ejerkredsen

ENCO A/S – El udvider ejerkredsen PressemeddelelseElinstallationsvirksomheden ENCO A/S – EL med base i Glostrup oplever vækst efter flere travle år og udvider ejerkredsen med

Nyheder

Ny Retspsykiatri Sankt Hans

NU ER KONTRAKTEN UNDERSKREVET ENCO EL har netop underskrevet kontrakt med Region Hovedstaden Psykiatri på byggeriet af Ny Retspsykiatri ved Sankt Hans i Roskilde. På

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Stig Weberg-Petersen
– Direktør & Indehaver

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.